Wie zijn wij

Welkom

info@cc-denhelder.nl

 

 

 

Cricket Club Den Helder is officieel opgericht op 17-04-2013. De club is opgericht door een bestaande vriendenclub die de sport cricket bekend willen maken in de kop van Noord Holland en om het niveau van bestaande spelers naar een hoger niveau op te krikken.

 

Het bestuur van CC Den Helder bestaat (op dit moment) uit 3 man:

Voorzitter: Asman Khan – voorzitter@cc-denhelder.nl

Secretaris: Rizwaan Khan – secretaris@cc-denhelder.nl

Penningmeester: Ejaz Ali – penningmeester@cc-denhelder.nl

 

Het postadres van onze club is: Schipbeekstraat nr. 8 – 1784 XP Den Helder

K.V.K. nummer: 57762201

Bankrekening: NL62 RABO 0106568183 (of 106568183)

 

Wij zijn een club waar iedereen welkom is. Ongeacht de land van herkomst of geslacht, al ben je groen of blauw: JE BENT ALTIJD WELKOM. Dit betekend dus ook dat je gerust langs kunt komen als je nog nooit eerder cricket hebt gespeeld. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je wordt uitgelachen of niet wordt begrepen. Respect en begrip staat bij ons voor op!

 

CC Den Helder heeft een aantal doelstellingen. Een van de belangrijkste doelstellingen is naar onze mening: het meer laten bewegen van de jeugd en dit op een leuke/speelse wijze. Je kunt niet jong genoeg beginnen, maar ook wanneer je al iets ouder bent is het zeker niet te laat.

 

Indien gewenst geven (ervaren en/of gecertificeerde) trainers ook les op locatie. Dit kan zijn voor een gymtraining / sportdag / bedrijfsuitje / teambuildingstraject.

Neem hiervoor contact op via: info@cc-denhelder.nl